Ontdek ActaLibra Analytics

Ingediend door ThomasN op

Analytics NL

 

Na een vruchtbare periode van samenwerken met een aantal pilootkantoren, zijn we trots om onze nieuwste module te lanceren: ActaLibra Analytics. Dit nieuwe dashboard biedt u als notaris een diepgaand zicht op de actuele toestand en de evolutie van de financiële en operationele prestaties van uw kantoor, alles in één overzichtelijke tool.

Deze module is beschikbaar sinds 16/10/2024.

Bekijk onze uitgebreide handleiding voor alle nodige uitleg over dit dashboard.

 

Wat biedt ActaLibra Analytics?
Deze krachtige tool geeft je real-time inzicht in cruciale metrics verdeeld over vier belangrijke categorieën:

  1. Resultaat
    Volg de financiële gezondheid van je kantoor door winst, omzet, EBITDA en bruto marge over de huidige periode (YTD) te vergelijken met vorig jaar. Ontdek trends over de afgelopen zes jaar, allemaal overzichtelijk weergegeven in grafieken.
     
  2. Solvabiliteit
    Inzicht in de liquiditeitspositie van je kantoor, met data over beschikbaar overschot, marges en ratio’s van beschikbaar overschot versus winst.
     
  3. Dossiers
    Bekijk het aantal geopende en getekende dossiers per type (authentiek, onderhands, tussenkomst) en categorie (immo, familie, successie, vennootschap). Met handige grafieken kun je de prestaties van verschillende dossierbeheerders analyseren en trends van lopende dossiers volgen.
     
  4. Financieel
    De toestand van uw kantoor- en derdenrekeningen, als cliënt- en confrater debiteuren, evenals de evolutie van debiteurenbedragen over de laatste 12 maanden.
     

Voor wie is dit bedoeld?
Het dashboard is exclusief voor notarissen* beschikbaar en biedt u direct toegang tot relevante kerncijfers, waarbij u zowel de actuele toestand als de evolutie ervan in een oogopslag te zien krijgt.

(*) indien gewenst kunt u toch gebruiksrechten aan bepaalde medewerkers toekennen, via het gebruikersbeheer, uitleg in de uitgebreide handleiding